Schnitzel

Ikväll blev det skinkschnitzel till middag. Jag har bara gjort på ströbröd tidigare men tycker att det har blivit sådär eftersom det blir geggigt. Men så tänkte jag att det kanske kan funka på mandelmjöl, succé!

2-3 dl Mandelmjöl
4 msk pofiber
Svartpeppar
Örtsalt
1 ägg
350g skinkschnitzel

blanda mandelmjöl, pofiber, svartpeppar och örtsalt.
Doppa skinkan i uppvispat ägg och sedan vänd det i "mjölblandningen".
Stek i en rejäl klick smör.
Servera med sallad och bea.


Kommentarer
Postat av: Malin Henrixon

Har du provat att panera i krossade fläsksvålar?

Jättegott om man får tag på riktiga!

Blir knaprigt - jag har använt det till nuggets, abborre och snitzel.

/MALIN

2012-06-05 @ 23:22:25
URL: http://www.malinslchf.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0