Rullar till picknicken

Jag hittade ett jättebra recept hos Åse.
Helt perfekt till picknick eller när man ska ut till skogs och plocka bär eller svamp. Äntligen kan jag äta renklämma igen fast nyttigare!
Konsten är att steka på svag värme, det tar lite tid men helt klart värt det.

Renklämma 1st

2 ägg
Pepparrot på tub (efter smak)
1msk vatten
Salt
Smör till stekning
Mjukost med pepparrotsmak
Hästkött

Gör så här
Vispa ihop ägg, pepparrot, vatten och salt.
Stek äggsmeten i stekpanna eller pannkakspannan i smör på svag värme tills äggen har stannat.
Det här kan du med fördel göra dagen innan för när du ska lägga på osten ska wrapen vara kall.
Sedan lägger du på köttet och rullar ihop det till en rulle.
Mums!

Laxrulle 1st

2 ägg
Parselade
1msk vatten
Smör till stekning
Kallrökt lax
Mjukost med smak av peppar
Ruccola

Gör så här

Vispa ihop ägg, parselade och vatten.
Stek äggsmeten i stekpanna eller pannkakspannan i smör på svag värme tills äggen har stannat.
Det här kan du med fördel göra dagen innan för när du ska lägga på osten ska wrapen vara kall.
Bred på osten och fördela laxen över hela. Toppa med ruccola och rulla ihop till en rulle.
Nom nom!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0