Skinkstek och gräddsås

Kvällens middag blev skinkstek med gräddsås, ångkokta morötter, broccoli och blomkål.

Skinkstek
Paprikapulver
Ingefära (pulver)
Rosmarin
Vitpeppar
Salt
Svartpeppar
Grädde
Fond
Rödvin
Philadelphiaost

Strö över kryddorna över steken och massera in dom väl i skinksteken.
Värm ugnen till 175 grader och placera ugnstermometern genom halva steken.
Sätt steken på ett galler.
Den är klar när termometern visar 80 grader.
Jag fick väldigt lite sky men tog det lilla som blev och blandade det med grädde, rödvin, fond och philla för att få det lite tjockare.
Servera med ångkokta grönsaker.

Ser inte så tokigt ut va för att vara en tisdag ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0